Iens DinerDagen

De Iens DinerDagen zijn van start gegaan afgelopen week! Van 26 september tot en met 5 oktober is het mogelijk om vanaf €20,- bij de beste restaurants in Eindhoven te dineren. U ontvangt dan een driegangenmenu bij het restaurant waar u wilt dineren.

Er zijn verschillende prijscategorieën waar deelnemers uit kunnen kiezen. Deze zijn verdeeld in €20,-, €25,- en €30,-. De prijsklasse hangt af van de normale prijzen die een restaurant gedurende het jaar hanteert. Ook kunnen restaurants per Michelin-ster €10,- extra rekenen voor het driegangenmenu.

Het menu wordt in de meeste gevallen zelf samen gesteld door het restaurant, al is het bij sommigen wel mogelijk om zelf van de kaart te kiezen. De regels hiervoor zijn niet vastgesteld, dus verschilt het per restaurant. Dranken zijn voor eigen rekening, maar dit moet niet erg verrassend zijn aangezien een driegangenmenu voor €20,- spotgoedkoop is!

Het is mogelijk om voor een groep tot acht personen te reserveren, meer is helaas niet mogelijk.

Ik ben afgelopen weekend met mijn vrouw naar Restaurant Zout & Citroen geweest, gelegen in Oosterhout. Hier gold een prijs van €30,- voor het menu, maar wat hebben wij genoten! Het eten was voortreffelijk en ik raad iedereen aan om daar een keer te dineren.

Komend weekend hebben we een reservering staan bij De Karpendonkse Hoeve, gelegen in Eindhoven aan de Karpendonkse plas. De prijs lag hier wel €10,- hoger omdat zij een Michelin-ster bezitten. We hopen dat we voor die €40,- per persoon heerlijk kunnen gaan eten!

De DinerDagen lopen nog maar tot deze zondag dus hopelijk heeft u al een reservering staan en anders heeft u volgend jaar weer een kans.