Partycateraars bereiden zich voor op Kerst

Het duurt nog even voor het zover is, maar toch hebben enkele partycateraars al aangegeven dat ze bezig zijn met de voorbereidingen op kerst 2014. Middels diverse aanbiedingen en acties proberen ze bedrijven en particulieren al enthousiast te krijgen voor hun op de kerst afgestemde aanbod.

Partycateraar La Luz laat in zijn nieuwsbrief weten dat we met z’n allen zo druk zijn met van alles dat de feestdagen bijna onwerkelijk lijken. ‘Ken je dat gevoel? Toch is het zo weer kerst, en dan wil je niet met lege handen staan. Of met je mond vol tanden. Of met een magnetronmaaltijd! Wij zijn al helemaal aan het combineren geslagen om heerlijke gerechten te testen en op elkaar af te stemmen. Iets te vieren rond die tijd? Life’s Great, Let’s Celebrate! Wij denken graag mee!’ Zo luidt hun tekst.

Partycatering Alkmaar vraagt aandacht voor Food for the Mood Catering Alkmaar & Kerst 2014. ‘Met het kerstbuffet van Food for the Mood Catering Alkmaar zullen u en uw gasten zeker in de kerstsfeer komen. Wij kunnen uw complete kerstviering verzorgen. Van kerstborrel met heerlijke kersthapjes tot één van onze live cooking concepten volledig in kerststijl. Maar ook het kerstontbijt met champagne en tulband broden tot een heerlijke high christmas tea..’, zo klinkt het veelbelovend.

Tijdens de feestdagen is het altijd een stuk drukker voor bedrijven die van alles organiseren voor het grote publiek. De vraag of zij genoeg personeel hebben, durven ze nog niet te beantwoorden. ‘We hopen aan genoeg personeel te komen, ik hoop niet dat we onderbezet zijn’, aldus Bas de Graaff van Partycatering VGZ. ‘Het is ook lastig om het personeel maar tijdelijk in dienst te nemen. Niet iedereen wilt dit. Gelukkig werken wij met payroll, zodat we ze een tijdelijk contract kunnen bieden.’

Geconcludeerd kan worden is dat iedereen al vroeg bezig is met de voorbereidingen voor de feestdagen. Op welke manier houdt u zich ermee bezig?